З кишені кожного буковинця на ЄВРО-2012 витягнули по 2000 грн.

З кишені кожного буковинця на ЄВРО-2012 витягнули по 2000 грн.На підготовку та проведення \”ЄВРО-2012\” Україна витратила близько 80 мільярдів гривень. Про це заявив під час робочого візиту до Буковини народний депутат від БЮТ Остап Семерак. Він стверджує, що кожен українець витратив на ЄВРО-2012 по 2 тисячі гривень. І державна програма ЄВРО-2012 – найбільша корупційна схема в українській історії. Адже було відмінено на об\’єктах тендерну процедуру. До того ж 30 мільярдів з цих коштів витрачено нецільово.

Окрім того, як розповідає пан Семерак, його знайомі власники приватних фірм у Львові кажуть, що умовою участі у підряді на об\’єктах ЄВРО-2012 було до 50% відкатів.

Опозиція зверталась до правоохоронних органів, і результатом чисельних перевірок стало порушення 120 кримінальних справ, однак наразі невідомо власне проти яких фірм.

– Влада Януковича збирає другий урожай, – зауважив Остап Семерак. – Спершу – це \”відкати\” від фірм під час будівництва, а тепер прокуратура збирає \”мзду\” з компаній за уникнення від відповідальності.

peredplata