Буковина долучилась до акції \”Україна проти Януковича\” ПОЗОВ ТА ЗАЯВА

Буковина долучилась до акції "Україна проти Януковича" ПОЗОВ ТА ЗАЯВАВід сьогодні Буковина долучилась до всеукраїнської акції \”Україна проти Януковича\”. В Чернівцях вже встановлено 5 наметів, по одному буде в райцентрах Чернівецькій області. У рамках акції «Україна проти Януковича» кожен зможе долучитися до судового позову проти президента Януковича. Так, від імені Об’єднаної опозиції Арсеній Яценюк звертається з позовом до Вищого спеціалізованого суду проти президента Януковича. Кожен може приєднатися до цього позову в якості третьої особи. Для цього треба заповнити заяву про вступ у справу і договір на надання безоплатної правової допомоги.

Як повідомили керівники виборчого штабу та кампанії Об\’єднаної опозиції Максим Бурбак та Іван Мунтян, ніяких документів непотрібно. І акція триватиме від сьогоднішнього дня до остаточного усунення від влади Януковича. Він також наголосив, що опозиція розуміє, яка зараз ситуація в судовій системі, а тому готова апелювати до міжнародних інстанцій, судів.

– Після обов\’язкової перемоги опозиції ми створимо демократичну більшість, яка утворить комісію з імпічменту президента, – каже Максим Бурбак.

ТЕКСТ ПОЗОВУ можна почитати тут

Як приєднатися до позову?

1) Шукайте інформаційні намети Об’єднаної опозиції «Батьківщина» у своєму місті або завантажте заяву про вступ до справи та договір про надання безоплатної правової допомоги.

2) Роздрукуйте та заповніть документи.

Зауважте: вам не потрібно залишати паспортні дані. Необхідно вказати прізвище, ім’я, по-батькові та свою адресу, а також поставити підпис.

3) Надішліть заповнені документи за адресою: 04080, м. Київ – 080, вул. Туровська, 13.

peredplata