Мер Каспрук просить ВР про призначення позачергових виборів у Чернівцях

Мер Чернівців Олексій Каспрук звернувся до голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова з клопотанням терміново призначити у Чернівцях позачергові вибори міської ради та міського голови. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Як відомо, 30 вересня у Вінниці відбудеться чергове засідання Апеляційного суду у справі поновлення Каспрука на посаді міського голови Чернівців. Олексій Каспрук переконаний, що “присягу і закони не порушував”.

“Чергове засідання Апеляційного суду у Вінниці. Служу громаді Чернівців. Присягу і закони не порушував, свою виборчу програму, не зважаючи на шалений супротив, виконував. На роботу мене наймала громада, і їй, а не 29 депутатам, давати мені оцінку.

Вірю у перемогу. Знаю що правий по закону. Знаю що опоненти докладають всі сили та ресурси щоби скасувати законне рішення першої інстанції.

Незалежно від судового результату переконаний, що реально ситуацію у Чернівцях можуть змінити лише вибори. Чернівчани вимагають змін і їх прагнення потрібно поважати.

Тому звернувся до Голови Верховної Ради, профільного парламентського комітету з клопотанням терміново призначити у Чернівцях позачергові вибори міської ради та міського голови. Направив також звернення до народних депутатів – представників між фракційного об’єднання “Буковина” з проханням підтримати призначення позачергових місцевих виборів у Чернівцях. Сподіваюся, що громаду Чернівців почують у парламенті України!”, – йдеться у дописі міського голови.

Джерело: https://pogliad.ua

peredplata