Бурбак: Якщо опозиція «б/у», то з таких «господарників» пісок сиплеться

Бурбак: Якщо опозиція «б/у», то з таких «господарників» пісок сиплеться«Якщо губернатор називає опозицію «бувшою у використанні», то від цих «міцних господарників», як його команда, не лише тхне нафталіном, а просто пісок сиплеться».

Так порталу «Чернівці. Коментарі» прокоментував заяву голови Чернівецької ОДА Михайла Папієв начальник обласного штабу об`єднаної опозиції «Батьківщина» Максим Бурбак.

«Після їх двохрічного господарювання буковинцям ще доведеться багато років розгрібати усі їх «досягнення і покращення», – заявив Бурбак.

Він також зазначив, що «з нетерпінням чекає, яких саме «міцних господарників» готова запропонувати ПР мешканцям Кельменецького та інших районів області».

\”Переконаний, що коли Партія регіонів представить своїх кандидатів на мажоритарні округи, у біографіях та трудових книжках цих «менеджерів з покращення» можна буде прочитати багато цікавого\”, – зазначив політик.

Як повідомляли «Чернівці. Коментарі», голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв закликав мешканців Кельменецького району голосувати за представників влади, які на відміну від опозиції «продемонстрували, як можна ефективно працювати»

Джерело Чернівці Коментарі

peredplata