Політична астрологія від Адама: Папієва чекають зради і скандали

Політична астрологія від Адама: Папієва чекають зради і скандали  У наш час, у багатьох людей астрологія асоціюється з популярними гороскопами, які друкуються у газетах і журналах. Ці гороскопи рідко збуваються, бо їх створюють без врахування точного часу, дати, місяця і року народження, але якби не ці популярні гороскопи, то астрологія не мала такої популярності, яку вона має.

Проте астрологія може складати гідну конкуренцію політології. Колись політологів не було. Королі радилися про державні справи з астрологами. Навіть у двадцятому столітті до астрології зверталися державні діячі, наприклад, Гітлер, Черчілль, Рейган, Горбачов, Єльцин. Астрологія не заперечує свободу вибору між добром і злом, вона описує складні циклічні процеси.

То ж пропонуємо нашим читачам астрологічний прогноз губернатора Буковини.

Михайло Папієв народився 01.10.1960 під знаком Терези у рік Миші. У цей рік народилася Тимошенко, але в неї Юпітер знаходиться у Козерогові, а в Папієва – у Стрільці. У Тимошенко є гарна коса, у Папієва – гарні вуса.

Про Михайла Папієва можна сказати, що у нього переважають риси екстраверта. Розміщення Сонця і Місяця у знаках стихії Повітря свідчить про його комунікабельність, рухливість, гнучкий інтелект.

Тепер напишу як проявляється його знак зодіаку у політичні діяльності.

Терези – знак дипломатів, миротворців і юристів. Можна сказзати, що такі люди особливу увагу часто приділяють своїй зовнішності і здоров`ю, прагнуть досконалості. Вони стараються уникати конфліктів, а замість конфронтації прагнуть знайти компроміс. Це видно з того, що на 9 травня 2011 року Папієв пообіцяв не піднімати червоні прапори разом з державними, також Папієв, як писала газета \” Час\”, робить на конференціях компліменти журналістам. У своїх промовах він обережний і не дає волю емоціям. Ця тактика добра. Політик, який не контролює свої емоції і говорить що попало, часто програє, навколо нього виникає багато скандалів, варто лише згадати Теофіла Бауeра.

Береженого Бог береже.

У космограмі Михайла Папієва знаходиться Венера у з`єднанні з Нептуном. Венера відповідає за партнерство, а Нептун за смути, хаос, скандали. Це свідчить, що партнери Папієва можуть підставити його, від них можна очікувати великих скандалів. І це відбувається .
Ось така доля у Михайла Папієва.

Любімо астрологію – будьмо більш свідомі.

Адам

peredplata