Свідок не виключає, що газові директиви готувалися за межами Кабінету міністрів

Свідок у справі Юлії Тимошенко, колишній керівник служби із забезпечення діяльності прем\’єр-міністра Михайло Лівінський не виключає, що директиви голові НАК \”Нафтогаз України\” Олегу Дубині на переговори між \”Нафтогазом\” та \”Газпромом\” готувалися представниками НАК \”Нафтогаз України\”.

\”Я вважаю, що, скоріше за все, цей документ був підготовлений або в Міністерстві палива та енергетики, що менш вірогідно, або, скоріше за все, представниками НАК \”Нафтогазу\”, – сказав Михайло Лівінський сьогодні у судовому засіданні, даючи вільні покази у справі.

Михайло Лівінський зазначив, що директиви могли готуватися саме фахівцями НАК \”Нафтогазу\” через те, що вони стосувалися нафтогазової галузі. \”Я не готував цей документ, вказівок на його вироблення не отримував. Я думаю, що цей документ готувався зовні\”, – додав він.

За словами колишнього керівника служби із забезпечення діяльності прем\’єр-міністра, директиви на переговори між господарюючими суб’єктами НАК \”Нафтогаз\” та ВАТ \”Газпром\” не підготовлені відповідно до правил оформлення документів Кабінету міністрів. \”Його готували люди, які не знають правил оформлення документів Кабінету міністрів, не відповідають правилам діловодства. Зокрема, він навіть виконаний іншим шрифтом\”, – зазначив Михайло Лівінський.
Джерело офіційний сайт Тимошенко

peredplata