Вторинні регіонали Буковини почали війну з первинними

Вторинні регіонали Буковини почали війну з первиннимиПід роздачу потрапив фундатор партії регіонів на Буковині, підприємець Іван Семенюк. На черзі Романюк, Федорович, Шкробанець,Ходоровський та інші. Есдеки їм не простять непослуху…

Прокуратура області ініціювала перевірку правомірності русло-регулюючих робіт у селі Цурень Герцаївського району. Про це порталу «Чернівці. Коментарі» повідомили в прес-службі прокуратури.

\”Організовано перевірку фактів, викладених у зверненні жителів с.Цурень щодо правомірності проведення ПП «Роднічок» русло-регулюючих робіт на річці Прут, які, на думку заявників, призвели до зміни русла ріки, підмивання берегів і втрати значної частини земель сільськогосподарського призначення, а також руйнування будівель, розташованих поруч\”, – повідомили у прес-службі.

Про руйнування будинків у селі на початку тижня повідомив телеканал Інтер

ПП \”Роднічок\” належить бізнесмену Івану Семенюку, одному із засновників Партії регіонів на Буковині.
Як повідомляли «Чернівці. Коментарі», попри плани Семенюка брати участь у парламентській кампанії, ПР на округ, який включає райони, де компактно проживає румуномовне населення, вирішила виставити кандидатуру Дмитра Фірташа.

Джерело Чернівці Коментарі

peredplata