Буковинський державний медичний університет – єдиний медичний вищий навчальний заклад України, який висвітлює рейтингові списки вступників у режимі он-лайн

Вступна кампанія у Буковинському державному медичному університеті проходить прозоро і відомості про рейтинг доступні кожному абітурієнту. Завдяки оперативній роботі інформаційного сайту абітурієнти можуть легко знайти все, що їх цікавить в реальному часі. Для зручності подані зразки заяв та інших необхідних документів і найголовніше – вступник, здавши документи, одразу може відслідковувати свою позицію у рейтинговому списку.

Окрім цього, в університеті працює багатоканальний телефон для зв’язку з приймальною комісією. Для швидкої і зручної комунікації на інформаційному сайті вказані офіційні телефонні номери, у тому числі мобільних операторів.

Інформативну функцію виконує й локальний екран у холі корпусу медуніверситету, що на вул. Богомольця в Чернівцях. Всі сюжети, які там транслюють, зняли студенти – учасники студії художньої фотографії та відео.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

peredplata