Разом зека будем бить

Разом зека будем битьВО \”Свобода\” та Об\’єднана опозиція \”Батьківщина\” оголосили про завершення переговорів щодо участі у виборах до Верховної Ради та спільні дії у ВР

переговорів щодо участі у виборах до Верховної Ради та спільні дії у ВР
26 липня 2012 року відбулася спільна прес-конференція голови Всеукраїнського об\’єднання \”Свобода\” Олега Тягнибока, голови Ради Об\’єднаної опозиції \”Батьківщина\” Арсенія Яценюка, керівника Центрального штабу Об\’єднаної опозиції \”Батьківщина\” Олександра Турчинова. Під час прес-конференції керівники опозиційних сил оприлюднили результати переговорів щодо участі у виборах до Верховної Ради та спільні дії у Верховній Раді VII скликання.
Всеукраїнське об\’єднання \”Свобода\” та Об\’єднана опозиція \”Батьківщина\” домовилися про формат участі у парламентських виборах, взаємне непоборювання у виборчій кампанії, взаємодію у забезпеченні чесності виборів і співпрацю у Верховній Раді VII скликання.
З метою повалення диктатури Януковича, ліквідації наслідків його правління та недопущення реваншу режиму кримінальної окупації, задля встановлення справедливості в політичній, правовій, економічній і соціальній сферах життя та захисту української ідентичності Всеукраїнське об\’єднання \”Свобода\” та Об\’єднана опозиція \”Батьківщина\” домовилися про наступне:
I. Всеукраїнське об\’єднання \”Свобода\” та Об\’єднана опозиція \”Батьківщина\” беруть участь у парламентських виборах 2012 року двома виборчими списками. Перший формується на основі партії Всеукраїнське об\’єднання \”Батьківщина\”, другий – Всеукраїнським об\’єднанням \”Свобода\”.
II. Всеукраїнське об\’єднання \”Свобода\” та Об\’єднана опозиція \”Батьківщина\” узгодили між собою кандидатів у народні депутати в одномандатних виборчих округах, список яких буде затверджено на передвиборчих з\’їздах. Від об\’єднаної опозиції \”Батьківщина\” в одномандатних виборчих округах балотуватиметься 190 кандидатів у народні депутати, від ВО \”Свобода\” – 35 кандидатів.
III. Всеукраїнське об\’єднання \”Свобода\” та Об\’єднана опозиція \”Батьківщина\” координуватимуть свої дії, зокрема, в окружних та дільничних виборчих комісіях, при організації роботи спостерігачів з метою забезпечення дотримання законодавства, рівних можливостей для всіх учасників виборчого процесу на всіх його стадіях та чесного, прозорого і справедливого встановлення результатів виборів.
IV. Всеукраїнське об\’єднання \”Свобода\” та Об\’єднана опозиція \”Батьківщина\” підтверджують свої зобов\’язання вести агітацію згідно з визначеними в угоді від 22 січня 2012 року принципами взаємоповаги і взаємного непоборювання між опозиційними політичними силами.
V. Всеукраїнське об\’єднання \”Свобода\” та Об\’єднана опозиція \”Батьківщина\” домовилися про повну взаємодію у Верховній Раді VII скликання задля повалення режиму Януковича та погодять список спільних пріоритетних законопроектів, за які голосуватимуть у повному складі.
Прес-служба ВО \”Свобода\”

peredplata