Михайлішин балотуватиметься до ради від Чернівців?

Михайлішин балотуватиметься до ради від Чернівців?Минулої суботи у палаці «Академічний» у стилі і по шаблону партійних конференцій пізнього Леоніда Ілліча пройшло дійство партії регіонів. Швидше, цей бал провели есдеки, а регіонали були на підтанцьовці.

Папієв, голова ОДА і ПР в області, без будь-яких проблем обійшов конфлікт «первинних» і «вторинних» регіоналів, зумів нав’язати свою раду із 33 майже есдеківських богатирів і обрав 9 делегатів з’їзду. Аби все було так, як за Леоніда Ілліча, першим делегатом від Буковини було названо Віктора Федоровича Януковича, другим – Азарова і третім – Клюєва.

А серед інших делегатом названо секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина. Що спонукає до аналізу і припущення, хто стане кандидатом у депутати по Чернівецькому виборчому округу №201 від партії регіонів. Отже, кандидатів вибиратимуть з делегатів. Окрім Віталія Михайлішина від Чернівців, делегата іншого нема. Тож його й висунуть єдиним кандидатом від партії регіонів.

А зважаючи на те, що за останній рік великих недоліків та конфліктів в.о. голови у місті не сотворив, партія регіонів вважає, що рейтинг Михайлішина виріс на ту висоту, з якої можна стартувати у Верховну раду.

Побачимо і «Час» покаже…

Світлина сайт Чернівецької міської ради

peredplata