Людина Фірташа йтиме на вибори по мажоритарному округу Буковини? ВІДЕО

Людина Фірташа йтиме на вибори по мажоритарному округу Буковини? ВІДЕОГеннадій Федоряк – людина серед населення Чернівецької області не дуже відома. Проте, останнім часом завдяки його діяльності в ролі благодійника та за активної підтримки з боку місцевих телеканалів ця проблема потихеньку вирішується. У період із 30 травня по 26 липня 2012 року телеканал «Чернівці» показав три сюжети, в яких Голова правління ПАТ «Чернівцігаз»: дарував ключі від реанімобіля в місті Новоселиця, допоміг газифікувати оселю ветерану в смт. Глибока та дарував спортивний інвентар ДЮСШ в Садгірському районі міста Чернівці.

Територія благодійної діяльності Геннадія Федоряка співпадає з одномандатним виборчим округом №203 із центром у місті Новоселиця, межі якого охоплюють: частину Садгірського району міста Чернівці, Герцаївський, Глибоцький, Новоселицький райони, частину Сторожинецького району[2]. Кандидатура благодійника розглядається як один із можливих варіантів щодо представника Партії регіонів у ролі кандидата у цьому мажоритарному виборчому окрузі. Підприємство, яке очолює Геннадій Федоряк знаходиться під контролем олігарха Дмитра Фірташа[3].

За повідомленнями телеканалу \”Чернівці\” 30 травня генеральний директор приватного акціонерного товариства \”Чернівці Газ\” Геннадій Федоряк вручив персоналу Новоселицької центральної лікарні ключі від реанімобіля. 05 липня в Глибоці завдяки меценатській допомозі Геннадія Федоряка «блакитний вогник» запалав в домівці ветерана Великої Вітчизняної Війни. А 26 липня благодійник подарував сучасний спортивний інвентар вихованцям ДЮСШ №4, що в Садгірському районі міста Чернівці.

ВІДЕО

Про це повідомляє на сайті ГМ \”ОПОРА\” координатор виборчих програм Громадянської Мережі ОПОРА у Чернівецькій області Назар Тимощук.

Світлина – БукІнфо

peredplata