На Сторожинеччині п`яна водійка вчинила ДТП

В селі Чудей водійка допустила наїзд на жінку-пішохода та зіткнулася з іншим автомобілем. Лікарі встановили, що винуватиця автопригоди перебувала за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Правоохоронці встановлюють всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

 

На спецлінію «102» надійшло повідомлення, що на одній з вулиць в селі Чудей сталася автопригода.

Виїхавши на місце події співробітники Сторожинецького відділу поліції встановили, що 26-річна водійка «Mitsubishi Pajero» перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не впоралася з керуванням та допустила наїзд на 30-річну місцеву жительку. Після чого кермувальниця «Mitsubishi Pajero» допустила зіткнення з автомобілем «Volkswagen Golf», яким керував 28-річний житель цього населеного пункту.

Унаслідок ДТП жінку-пішохода з тілесними ушкодженнями доставлено до Сторожинецької центральної лікарні. Під час освідування водійки, лікарі виявили у неї 2.17 проміле алкоголю в крові.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

peredplata