У сина Папієва – чотири «Мерседеси» і «Лексус»

У сина Папієва - чотири «Мерседеси» і «Лексус»Кандидат у депутати на Хотинському виборчому окрузі №204 від Партії регіонів Артем Семенюк подав до ЦВК свою декларацію про майно і доходи, оприлюднену на сайті.

Згідно з цією декларацією, Артем Семенюк (народився 8 серпня 1983 року в місті Чернівцях, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, НВПП \”Полімермаш\”, член Партії регіонів, проживає в місті Чернівцях, судимість відсутня, суб’єкт висування – Партія регіонів) має дві квартири площею 55 та 71 кв. метри, гараж на 45 кв.метри і земельну ділянку на 1000 кв.метрів.

Доходи за минулий рік А.Семенюка становили 832 тисячі гривень, з них зарплата 74 тисячі гривень, решта – доходи від відчуження рухомого і нерухомого майна.

Артем Семенюк володіє 4 легковими автомобілями – це три «Мерседеси» S500, S600 і ML, «Лексус» LX570 і один вантажний «Мерседесом».

На рахунках у банках грошей А.Семенюк не має.

Нагадаємо, депутат Чернівецької обласної ради Артем Семенюк є прийомним сином голови облдержадміністрації Михайла Папієва.

Джерело – Молодий буковинець

peredplata