На Новоселиччині за гральний бізнес штраф у майже мільйон гривень

Поліція припинила діяльність грального закладу у Новоселиці

Співробітники Новоселицького відділення поліції спільно з оперативниками Управління стратегічних розслідувань ДСР НПУ викрили незаконну діяльність з надання послуг грального бізнесу. Заклад працював у режимі закритого клубу та обслуговував лише своїх постійних клієнтів. За такі дії організаторам протиправного бізнесу загрожує штраф у розмірі до 850 тисяч гривень.

 

Здійснюючи заходи з протидії гральному бізнесу, поліцейські щоденно відпрацьовують територію обслуговування та перевіряють місця, де може надаватися доступ до азартних ігор.

Зокрема, пізно увечері 28-го січня у місті Новоселиця правоохоронці задокументували незаконну діяльність грального закладу, який працював у закритому режимі. Постійні клієнти мали можливість грати там в азартні ігри та в разі виграшу отримували гроші.

Співробітники поліції вилучили із закладу 6 персональних комп’ютерів, документацію та інші речові докази, що підтверджують протиправну діяльність, а також кошти, отримані злочинним шляхом.

За вказаним фактом слідчі Новоселицького відділення поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого статтею 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Наразі проводиться досудове розслідування.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

peredplata