Степан Спіжавка: Країною керують грошові наркомани

Степан Спіжавка: Країною керують грошові наркомани«Грошові наркомани» – такий діагноз діючий владі визначив кандидат у депутати від опозиції по 203 виборчому округу лікар-травматолог, свободівець Степан Спіжавка під час сьогоднішньої прес-конференції. За його словами, можновладці-регіонали сприймають українців як дешеву робочу силу. «Це хворі люди, їх треба лікувати від такої небезпечної залежності», – зазначив Степан Спіжавка.

Він підкреслив, що 203 виборчий округ у Чернівецькій області вважається найважчим, але це шанс порозумітися між українцями, румунами і молдованами. «Кожен з нас, не зважаючи на національність, хоче жити у заможній, правовій державі. Це нас об’єднує. І ми справді будемо лише дешевою робочою силою, якщо дозволимо цій владі надалі керувати державою та роз’єднувати нас через мову чи національність».
«У своїй лікарській практиці я часто зустрічаю пацієнтів, які крім румунської не володіють іншою мовою. Нам важко порозумітися, бо я не володію румунською. Для цього і повинна існувати єдина державна мова. Але я ніколи не відмовляв у прийомі чи надавав якісь преференції представникам якоїсь національності. Це не припустимо», – наголосив Степан Спіжавка.
За словами свободівця, зараз ми стоїмо перед вибором: або нам дають 1000 гривень перед виборами і протягом наступних п’яти років обдирають як липку, або ми обираємо європейську, правову державу, соціально та національно справедливу.
«У своїй країні має бути своя влада, своя власність та своя гідність», – підсумував Степан Спіжавка.

Прес-служба Чернівецької обласної організації ВО «Свобода»

peredplata