Обліко моралє Буковини: Українка розчепірена

Обліко моралє Буковини: Українка розчепірена   Ганебну рекламу свого закладу до Дня незалежності розліпили містом ті, хто робить пиво у пивниці «ПАБ 34». Це колишні цехи «Трембіти», які директор Стелла Станкевич вміло прибрала до рук своєї сім’ї.

Отож Стеллина сім’я просить молодь на вечірку до Дня незалежності. Аби молодь знала, для чого їй треба йти 24 серпня до «ПАБу 34», на рекламній листівці зобразили дівчину в українському національному однострої, котра сидить, розчепіривши ноги, на плечах афроамериканця.

Що це означає? Куди зовуть українців? Це зумисно зроблено, аби принизити українських дівчат, націю і День незалежності, чи випадково, по дурості тих, хто готував листівку?..

Невже у «ПАБі 34» відбуваються подібні вечірки, де афроамериканцям на голови сідають вродливі молоді україночки? І чому вони сідають їм на голови?..
Показовим у цій історії є те, що сама пивниця розміщена за кілька метрів від Чернівецької мерії, котра нібито повинна дбати про чистоту моралі у місті.

І насамкінець, сама Стелла Омелянівна Станкевич могла б поцікавитись, чим насправді займаються у приміщеннях, які ще нещодавно належали ТДВ «Трембіта». Тим паче, що Стелла Станкевич недавно стала довіреною особою кандидата у народні депутати за 201-м виборчим округом Віталія Михайлішина, секретаря Чернівецької міської ради. Невже саме таким вона собі уявляє День незалежності України?!

peredplata