Розпочався суд у справі Бурбака проти Михайлішина ПОЗОВ

Розпочався суд у справі Бурбака проти Михайлішина ПОЗОВ4 вересня в Чернівецькому окружному адміністративному суді відбулось слухання справи за позовом кандидата у народні депутати України Максима Бурбака до кандидата Віталія Михайлішина. Позивач вимагає в суду встановити неправомірними дії кандитата в народні депутати України Михайлішина Віталія Михайловича щодо здійснення передвиборчої агітації на щорічній конференції працівників педагогічних закладів міста Чернівці 29 серпня 2012 року,а також зобов’язати кандидата в народні депутати України Михайлішина Віталія Михайловича утриматися від використання ресурсів за місцем роботи – конференцій, службових, виробничих нарад, зборів колективів для проведення своєї передвиборчої агітації.

Нагадаємо, що секретар Чернівецької міської ради та кандидат у народні депутати по 201 виборчому округу від Партії регіонів Віталій Михайлішин 29 серпня 2012 року проводив незаконну агітацію за себе під час виступу на конференції працівників педагогічних закладів міста Чернівців.

На першому засіданні представниця Михайлішина Ілона Сарафінчан звернулась з клопотанням щодо відводу судді Спіжавки, який є родичем кандидата в депутати по 203 округу лікаря Спіжавки. Однак суд відхилив клопотання.

Наразі в суді триває розгляд справи. Суд переглядає відео, зазняте Чернівецьким представництвом ГМ \”Опора\”, де Михайлішин виголошує слова, які позивач розцінює як агітацію.

Судове засідання продовжиться завтра о 14:00.

ПОЗОВ

Розпочався суд у справі Бурбака проти Михайлішина ПОЗОВ
Розпочався суд у справі Бурбака проти Михайлішина ПОЗОВ
Розпочався суд у справі Бурбака проти Михайлішина ПОЗОВ

peredplata