Третина кандидатів-мажоритарників — бізнесмени, майже кожен десятий — безробітний

Третина кандидатів-мажоритарників — бізнесмени, майже кожен десятий — безробітнийУ парламент зібралися представники різних професій — слюсарі, шахтарі, єгері, митники, даїшники, судові виконавці, водолази. При цьому 293 кандидати в нардепи (майже кожен десятий — ред.) офіційно є безробітними.

Про це у своїй статті «Мажоритарка. Десять років потому» пише журналіст \”Дзеркала тижня\” Андрій Капустін.

З 3109 кандидатів у народні депутати по мажоритарних округах 1082 є представниками бізнесу. Про це в статті для ZN.UA пише політичний оглядач Андрій Капустін на основі аналізу даних Центрвиборчкому про кандидатів по мажоритарних округах.

«Виборці вимагають від мажоритарників вкладень, і тому кожен третій кандидат із 3109, а саме той, котрий представляє бізнес, в більшості округів найбільш конкурентоспроможний», — пише оглядач.

Аналіз свідчить, що в парламент зібралися представники різних професій — слюсарі, шахтарі, єгері, митники, даїшники, судові виконавці, водолази, водії, фельдшери, секретарки, охоронці, маклери.

При цьому 293 кандидати в нардепи (майже кожен десятий — ред.) офіційно є безробітними.

Аналіз кандидатів також показує, що майже половина з них є безпартійними, а саме 1453 людини.

«Не треба їх плутати з самовисуванцями, бо в багатьох з самовисуванців у кишені лежить партійний квиток. А це означає, що нинішні партії-лідери з великою натяжкою можуть претендувати на репрезентативність суспільних настроїв», — зазначив оглядач.

Світлина mediasapiens.ua

peredplata