Регіонали наскаржились

Регіонали наскаржились30 вересня 2012 року окружна ОВК 201 виборчого округу розглянула скарги, які подала Партія регіонів на ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода». Зміст скарг полягав у незаконному, на думку скаржника, розміщенні агітаційних наметів на Центральній площі міста Чернівці. ОВК частково задовільнила вимоги скаржника і зобов’язала ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода» утриматись від розміщення агітаційних наметів передвиборчої агітації в місцях, що не передбачені відповідним рішенням виконкому Чернівецької міської ради.

Окружна виборча комісія розглянула скарги, які подала Партія регіонів (в особі представника Миколи Григоращука) щодо факту розміщення агітаційних наметів ВО «Свобода» та ВО «Батьківщина» на Центральній площі міста Чернівці (копії скарг – skargyPR.zip). Скаржник посилався на рішення виконкому Чернівецької міської ради від 10 липня 2012 року (файл – mvk2012014-441.doc), яким, зокрема, визначено й перелік місць на території міста Чернівців, які відводяться для встановлення агітаційних наметів передвиборної агітації з виборів народних депутатів України.

ОВК 201 щодо обох скарг прийняла рішення (файл – postanovyOVK201_30092012.zip), яким зобов’язує ВО «Батьківщину» та ВО «Свобода» утриматися від розміщення агітаційних наметів передвиборчої агітації в місцях, що не передбачені відповідним рішенням виконавчого комітету Чернівецької міської ради № 441/14 від 10.07.2012.

Нагадаємо, що в 204 виборчому окрузі кандидат від Партії регіонів Артем Семенюк, посилаючись на рішення міськвиконкому Хотинської міської ради про визначення місць для агітації, подав скарги до ОВК на кількох своїх опонентів за розміщення агітаційних матеріалів на стовпах, деревах, стінах будинків (http://oporacv.org/semenyuk-podav-skarhy-na-oponentiv-za-ahitatsijni-materialy-na-stovpah-derevah-ta-stinah/).

peredplata