В Чернівцях на Машзаводі таки відбулась зустріч з кандидатом від опозиції

В Чернівцях на Машзаводі таки відбулась зустріч з кандидатом від опозиціїПісля звернення до генерального директора «Машзаводу» уповноваженої особи політичної партії ВО «Батьківщина» в одномандатному виборчому окрузі №201 (м. Чернівці) Олексія Каспрука директор попри сумніви представників громадськості ( мовляв, напередодні з машзаводівцями зустрічався майже інкогніто регіонал Віталій Михайлішин) дозволив-таки поспілкуватися з колективом і супернику Михайлішина, кандидату у депутати ВР від Об’єднаної опозиції, екс-меру Миколі Федоруку.

У переповненій залі засідань Машзаводу ніде було яблуку впасти.

Микола Федорук відповів на питання машзаводівців – вони стосувалися так званого «мовного» закону, недосконалості законодавчої бази про ОСББ, якості доріг у Чернівцях, адміністративної реформи, котра всупереч здоровому глузду призвела до збільшення кількості чиновників.

Також Федорук коротко охарактеризував сучасний політичний стан у країні та запевнив присутніх, що надалі все залежить від виборів. Звернув увагу на суцільну брехню та підкуп виборців задля отримання «вожделенного» мандата.

peredplata