Агітатори Віталія Михайлішина про прямий підкуп виборців у Чернівцях. ВІДЕО

Агітатори Віталія Михайлішина про прямий підкуп виборців у Чернівцях. ВІДЕО19 жовтня по вулиці Південно-Кільцевій поблизу будинку 5В спостерігач ОПОРИ поспілкувався із агітаторами кандидата Віталія Михайлішина (201 виборчий округ, Партія регіонів). Агітатори, зокрема, розказали й про прямий підкуп виборців готівкою та продуктовими пакетами. Розмова зафіксована на відео.

Того ж дня близько 19.00 спостерігач ОПОРИ був свідком того, як до багатоповерхівки за адресою вул. Південно-Кільцева 11А прибула група з 4-х людей, двоє з них були представниками ветеранської організації. Вони розносили по квартирах пакунки з продуктами та говорили, що допомогу їм в здійсненні цього надав Віталій Михайлішин.
Віталій Михайлішин прокоментував спостерігачу ОПОРИ цю інформацію так: «Це провокація, я не маю до цього ніякого відношення. Усе, що я роблю – роблю відкрито». Віталій Михайлішин також не вважає, що це масштабна провокація: «Думаю, провокатори обрали, наприклад, 5 точок в різних кінцях міста, щоб це здавалося масовим».
ОПОРА закликає виборців не продавати свої голоси. А людей, які здійснюють прямий підкуп виборців, припинити чинити кримінальний злочин.
За коментарями звертайтесь:
Назар Тимощук,
координатор виборчих програм Громадянської Мережі ОПОРА у Чернівецькій області,
063 628 67 71, n.tymoshchuk@opora.org.ua
Прес-секретар Чернівецького представництва Громадянської Мережі ОПОРА,
Григорій Сорочан

peredplata