Буковинських комуністів «пресують»? Але не всі комуністи з цим згідні ОНОВЛЕНО

Буковинських комуністів «пресують»? Але не всі комуністи з цим згідні ОНОВЛЕНОБуковинських комуністів «пресують» — під час виборчої кампанії їхньому кандидату в депутати Верховної Ради України, працівнику місцевого медуніверситету Леоніду Швигару не надали відпустки. Про це буковинські комуністи заявили сьогодні на прес-конференції.

Однодумці кандидата вважають, що все відбувається з певною метою, бо Леонід Володимирович балотується в окрузі, у якому влада зробила ставку на кандидата від ПР Михайла Бауера. Секретар Чернівецького обкому КПУ каже, що у його політичній кар’єрі вибори, що наближаються, вже восьмі, але бруднішої кампанії ще не було. Чи не у всіх областях різними методами чиниться тиск на кандидатів – пропонують знятися з виборчих перегонів, відмовляють у рекламних послугах, погрожують тощо.

Настирлива агітація ведеться винятково за кандидатів від ПР, зокрема, за 29-літнього пасинка нинішнього губернатора. Комуністи вважають, що ніякої демократії в Україні не існує, а тому смішними видаються слова президента «Ми зробимо демократичні вибори».

Секретар обкому переконаний, що не існує і коаліції КПУ з ПР. Була підписана угода між Симоненком і Януковичем про створення коаліції, яка складалася з 19 пунктів. Із них заледве виконано 5 пунктів, отож коаліція насправді, мовляв, розпалася. На запитання нашого кореспондента про чи не найдорожчу виборчу кампанію головний комуніст області відповів, що наразі він цього не відчуває, однак зазначив, що всі його «товариші» сплачують партійні внески, а ще є допомога від братніх партій – Росії, Китаю тощо.

ОНОВЛЕННЯ

Кандидат медичних наук, доцент кафедри педіатрії те медичної генетики Чернівецького медуніверситету та водночас кандидат у депутати Верховної Ради України по 202 виборчому округу Леонід Швигар спростовує слова секретаря Чернівецького обкому компартії України на прес-конференції 22 жовтня про те, що йому не надавали законної відпустки та спеціально відправили у відрядження.

– Мене ніхто не «пресував», на роботі до мене ставляться адекватно. Відпустка мені просто не була потрібна. Я був вчора на роботі, але не люблю ходити ні на які зібрання, – сказав Леонід Володимирович.

peredplata