Михайлішин роздавав дітям подарунки ВІДЕО

Михайлішин роздавав дітям подарунки ВІДЕО22 жовтня кандидат в депутати до Верховної Ради від Партії регіонів в Чернівцях Віталій Михайлішин з 18.30 займався протизаконною передвиборчою агітацією, масово роздаючи дітям китайські іграшки сумнівного походження та білі кульки.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької обласної організації ВО \”Свобода\”. У повідомленні йдеться, що в обласний штаб «Свободи» близько 17.30 години мешканець вул. Червоноармійської приніс заяву, в якій повідомив, що вчора агітатори Михайлішина проводили поквартирний обхід навколишніх будинків та фіксували прізвища власників квартир, які готові прийняти прийти на зустріч з кандидатом в депутати до Верховної Ради Віталієм Михайлішиним, інформуючи про те, що 22 жовтня з 18.30 на вул. Червоноармійській біля будинку 103 провладний кандидат буде роздавати дітям подарунки.

Свободівець Віталій Мельничук на основі цієї заяви в 17.50 про заплановану зустріч повідомив через телефон 102 міське управління внутрішніх справ. Черговий зареєстрував звернення та запевнив, що у вказаний час на Червоноармійській 103 будуть слідчі. На місце проведення зустрічі виїхав Віталій Мельничук. Він зміг пересвідчитися, що справді з 18.30 Віталій Михайлішин масово роздавав маленьким діткам різні китайські іграшки та білі кульки, нагадуючи, що він найкращий і все зробить, якщо його виберуть.

ВІДЕО

Найцікавіше те, що слідчий міського управління внутрішніх справ зателефонував на номер свободівського кандидата в народні депутати аж об 18.48 та повідомив, що вони в уже в дорозі. Саме в цей момент «ощасливлення» мешканців Червоноармійської китайськими подарунками Віталій Михайлішин завершував.

Щодо цього факту Віталій Мельничук звернеться до Прокурора області для притягнення до відповідальності Віталія Михайлішина як порушника виборчого законодавства, а юридичне управління «Свободи» буде готувати Позов до суду на грубе порушення Закону про вибори народних депутатів , яке здійснив кандидат-регіонал Віталій Михайлішин та вимагатиме зняття його з реєстрації.

peredplata