\”Звинувачувати нас в заангажованості – це повний маразм\”, – В. Забродський ВІДЕО

"Звинувачувати нас в заангажованості – це повний маразм", - В. Забродський ВІДЕОГенеральний директор ТРК \”ТВА\” Василь Забродський заявив про це на прес-конференції сьогодні у відповідь на звинувачення у джинсі та використанні чорного піару проти кандидата Микола Федорука (показ програми про чернівецьку мафію, де йшлось про екс-мера). Він переконаний, що в тій програмі не точні тільки цифри. І що він знає набагато більше, ніж було показано в програмі.

Що ж стосується звільнення журналістки Емми Антонюк, то за словами Василя Забродського, вона звільнилась, бо виграла грант на навчання. Вона жодного відношення до політики на каналі ТВА не мала за два місяці. До Михайлішина вона теж відношення не мала. І працювала взагалі на гонорарній основі. Також він спростував заяву Емми Антонюк про вичитку матеріалів піарщиками Михайлішина.

– Сьогодні вона видавала бажане за дійсне, при цьому принижуючи своїх колег, – зазначив директор.

Також Василь Забродський спростував інформацію про те, що в нього у власності 13% каналу. За його словами, у нього більше, бо в іншому випадку він не сидів би тут.

– Ми стали розмінною монетою в цій політичній боротьбі, – заявив Василь Забродський. – Коли я сказав, що підтримую іншого кандидата. Мені запропонували десь піти, у творчу відпустку. Вони забрали десь Емму. І в понеділок нам визначили, що про Михайлішина маємо писати тільки погане, а про опозицію – добре. Але поки я керівник каналу, я не дозволю втручатися в редакційну політику. Тому я покликав державну службу охорони.

– У кожній програмі \”Теми дня\” є Михайлішин, бо він щось робить, а Федорук що робить? – сказав Забродський.

Також Забродський впевнений, що Максиму Бурбаку не вигідно, щоб Федорук виграв. Бо після можливої перемоги по поверненню до Чернівців вся увага буде до Федорука, а не до Бурбака.

– Я не виключив передачу (про Федорука), бо минулого тижня, коли виключив ЗІК, то тоді мене всі хаяли на сайтах. А тепер, якби я цю виключив, то сказали би, що я цензор. Я підписав угоди на трансляцію програм \”Акцент\”, які вже транслюються три місяці. І так випало, що в них була програма про Федорука. Чому я мав її виключати?, – Василь Забродський. – У фільмі не було агітації.

На заувагу журналістів, чому він про Михайлішина нічого критичного не говорить, Василь Забродський сказав, що вже другий тиждень агітує за нього.

– Не бачу ніяких проблем, щоб на телеканалі ТВА були дебати між Михайлішиним та Федоруком. Давайте заяву, – Забродський.

На прес-конференцію також прийшов і один з фігурантів фільму проти Федорука пан Альбота. Він зауважив, що він ніколи не був кумом Федорука, про що йшлося в фільмі.

– Я б про вас не говорив, – сказав Забродський. – Я не знаю, чому автори програми до мене не звернулись. Але я б про вас не говорив.

– Я завжди був відкритий до журналістів, – наголосив пан Альбота.

Нагадаємо, що у фільмі \”Чернівецька мафія\” ні в одного з фігурантів не взято коментар.

ВІДЕО

peredplata