Об’єднана опозиція та ВО «Свобода» проводитимуть паралельний підрахунок голосів

Об’єднана опозиція та ВО «Свобода» проводитимуть паралельний підрахунок голосівОб’єднана опозиція «Батьківщина» та ВО «Свобода» разом боротимуться проти фальшування владою результатів виборів. Зокрема, вони проводитимуть паралельний підрахунок голосів. Про це у вівторок, 23 жовтня, повідомили журналістам голова Ради Об’єданної опозиції «Батьківщина» та голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок, після зустрічі з жителями Зборова на Тернопільщині.

Вони наголосили, що паралельний підрахунок голосів дасть змогу захистити волевиявлення виборців . «Тоді ми зможемо продемонструвати українському суспільству, чи є розбіжності в тих цифрах, які буде показувати влада, і в реальних цифрах», – підкреслив Олег Тягнибок.

«Спостерігачів у нас буде не 33 тисячі, скільки є дільниць, а набагато більше – так що зможемо реально вже до ранку мати об’єктивні результати виборів по Україні», – додав він.

Арсеній Яценюк також підкреслив, що відеокамери, встановлені на виборчих дільницях, Об’єднана опозиція «Батьківщина» та ВО «Свобода» використовуватимуть для контролю за явкою виборців. «За нашими даними, влада хоче збільшити явку на східній Україні на 10% від фактичної. Ми будемо так само через ці камери рахувати кожного, який буде носити пачки бюлетенів і вкидувати їх», – додав голова Ради Об’єднаної опозиції

Він підкреслив, що головне сьогодні для українців не боятися проголосувати. «Ніхто ніколи не проконтролює, хто як проголосував. Таємниця голосування забезпечена. Приходьте – голосуйте за опозицію, це єдиний шлях змінити владу. І знайте, що від кожного вашого голосу залежить ваше майбутнє, майбутнє країни, ваших дітей і онуків. Нікого не бійтесь – голосуйте. Хай вони бояться», – наголосив Арсеній Яценюк.

Про це повідомляє прес-служба Політичної Партії \”Фронт Змін\”.

Світлина radiosvoboda.org

peredplata