Буковина оголошує бойкот російським товарам

Буковина оголошує бойкот російським товарамДепутати Чернівецької міської ради закликають бойкотувати російські товари. Вони звертаються до чернівчан, чернівецьких підприємців та підприємств з проханням бойкотувати товари російських виробників.

В ухваленому тексті звернення, зокрема, йдеться:

«В Україні триває акція, мета якої розбудити в наших громадян споживчий патріотизм. Відбувається вона під гаслами «Не плати агресору!», «Російське купив — війну оплатив!», «Купуй українське, бойкотуй російське!».

В Україні вже давно звикли: за солодкими промовами російських можновладців про необхідність розвитку україно-російських економічних відносин, збільшення товарообігу завжди криється ложка дьогтю торгівельних війн. Серед персон нон-грата в Росії уже побували українське м\’ясо, молоко, сир та цукор.

Як правило, дубинка торгівельної війни застосовується перед серйозними внутрішньо- чи зовнішньополітичними змінами в Україні. Таким чином, наш північний сусід намагається вплинути на прийняття тих чи інших українських державних рішень.
Однак ми переконані, що кількість людей, готових до симетричних дій у відповідь, до організації та підтримки громадської кампанії \”Купуй українське, бойкотуй російське!\”, останнім часом лише буде збільшуватися.

Сьогодні як ніколи важливо підтримувати українське та продукцію країн, які підтримують нас у найважчий час!».

peredplata