Михайлішин прийшов на ефір до Федорука, виголосив промову, сказав неправду і пішов ВІДЕО ОНОВЛЕНО

Михайлішин прийшов на ефір до Федорука, виголосив промову, сказав неправду і пішов ВІДЕО ОНОВЛЕНО24 жовтня на ефір каналу ТРК \”Чернівці\”, який був проплачений із виборчого фонду кандидата в народні депутати від ОО \”Батьківщина\” Миколи Федорука прийшов його опонент від Партії регіонів Віталій Михайлішин.

Зі слів Миколи Федорука, він сам запросив його на дебати. Віталій Михайлішин прийшов у другій половині ефіру, пояснивши це тим, що офіційного запрошення він не отримував, а про виклик на дебати дізнався з телебачення. Дебати, щоправда, так і не відбулись: Віталій Михайлішин емоційно заявив про те, що він не боїться дебатів із Федоруком, але не має про що з ним дискутувати.

\”Останнім часом я чую тільки образи у свій бік. В \”Молодому буковинці\” ви обізвали мене \”поцом ряженим\”. Ви можете зараз сказати мені це в очі?\”, – сказав Віталій Михайлішин.

Також він заявив, що одним із перших його завдань є проведення виборів міського голови. Ведучий запропонував говорити кожному з кандидатів по 2 хвилини, але Михайлішин, перебиваючи його, закінчив промову і покинув студію. Він погодився на проведення дебатів у присутності людей (чернівчан).

До речі, Михайлішин сказав неправду, що опозиція його не запрошувала. Доказом цього є документ – запрошення Михайлішина на дебати:

Михайлішин прийшов на ефір до Федорука, виголосив промову, сказав неправду і пішов ВІДЕО ОНОВЛЕНО

Джерело Букньюз

peredplata