Журналістка скандальної програми \”Про чернівецьку мафію\” ніяка не переможниця конкурсу і НІКОЛИ нею не була

Журналістка скандальної програми "Про чернівецьку мафію" ніяка не переможниця конкурсу і НІКОЛИ нею не булаОргкомітет конкурсу \”Честь професії\” заявляє про те, що інформація, розповсюджена в межах рекламної кампанії програми «Чернівецька мафія», яка виходить на Телеканалі «ТВА» (м. Чернівці), щодо того, що журналістка Наталія Власова у 2011 році зайняла перше місце у конкурсі є неправдивою.

У 2011 році у конкурсі «Честь професії» переможцями стали:

· Номінація «Краще журналістське розслідування» – колектив програми «Хто тут живе?» (телеканал ZIK TV (м. Львів) із телероботою «Фігурант – Богдан Піх, начальник Львівської залізниці, депутат Львівської обласної ради»

· Номінація «Надія журналістики» – Софія Богуцька (ТРК «Стерх, м. Дніпропетровськ) із телесюжетом «В Україні святкують День скловиробника»;

· Номінація «Краще подання резонансного матеріалу» – Денис Киркач (Інтернет-видання «Новий вечірній Луганськ») із роботою «Задержание с превышением. Неудобная тема»;

· Номінація «Кращий матеріал із громадською позицією» – Ольга Волинська-Божко (студія «Акцент-медіа», м. Дніпропетровськ) з програмою «Акцент тижня: «Заручники вулиці»;

· Номінація «Краще подання складної теми» – колектив програми «Книга скарг і пропозицій» (телеканал ZIK TV (м. Львів) із телероботою «Йогурти: бактерії тут більше не живуть».

З метою отримання етичної оцінки ситуації, що склалася, організатори конкурсу найближчим часом подадуть заяву щодо дій п. Власової до Комісії журналістської етики.

Про це повідомили нам в прес-службі конкурсу «Честь професії». Також нас запевнили, що Наталія Власова НІКОЛИ не була переможницею конкурсу.

peredplata