На відкритті медичного об’єкту в Хотині агітували за провладного кандидата Семенюка

На відкритті медичного об’єкту в Хотині агітували за провладного кандидата СеменюкаНа відкритті міжрайонного відділення гемодіалізу в місті Хотин 23 жовтня кандидату у депутати Артему Семенюку (204 виборчий округ, Партія регіонів) дякували і агітували за нього: голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв, начальник Головного управління охорони здоров’я Чернівецької ОДА Ігор Шкробанець, головний лікар центральної районної лікарні в місті Хотин Надія Руснак.

За повідомленням прес-служби Чернівецької ОДА: «Для створення відділення гемодіалізу було виділено 980 тис. гривень субвенції з держбюджету». Поряд з тим присутні на заході чиновники знайшли можливість також подякувати-поагітувати за кандидата від Партії регіонів в 204 виборчому окрузі Артема Семенюка. Формальним приводом для «подяк» став депутатський запит (прим. Артем Семенюк – також депутат Чернівецької обласної ради) кандидата в депутати від 17 вересня 2012 року (на світлині), в якому Артем Семенюк та Юрій Юзва просять керівництво Чернівецької ОДА та Чернівецької обласної ради «виділити кошти в сумі 1,3 млн. грн. на капітальний ремонт відділень» Хотинської ЦРЛ загалом та «відкриття міжрайонного відділення гемодіалізу», зокрема.

Артема Семенюка ведуча публічного заходу представила саме як кандидата в народні депутати:

Розпочав процес подяк голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв:

Далі Артему Семенюку дякувала головний лікар центральної районної лікарні в місті Хотин Надія Руснак:

А також Артему Семенюку, зокрема, й за меценатство щодо конкурсу на найкращу медичну сестру Чернівецької області, подякував начальник Головного управління охорони здоров’я Чернівецької ОДА Ігор Шкробанець:

Нагадаємо, що Артему Семенюку нещодавно дякував і міський голова міста Заставна на відкритті пам’ятнику художнику Миколі Івасюку. Ті подяки стали приводом для судових розглядів, проте, суд тоді в «подяках» кандидату в депутати агітації не побачив.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецького представництва ГМ \”ОПОРА\”.

peredplata