Чорнуха триває. Вночі в Чернівцях з\’явилися листівки з використанням імені самовисуванця Володимира Кедя та кольорів опозиції

Чорнуха триває. Вночі в Чернівцях з'явилися листівки з використанням імені самовисуванця Володимира Кедя та кольорів опозиціїВночі з 27 на 28 жовтня невідомі особи масово розклеїли в Чернівцях агітаційні матеріали в стилі без вихідних даних. На листівках міститься заклик голосувати за кандидата Володимира Кедя, а оформлені листівки із використанням кольорів, які використовує на своїх агітаційних матеріалах Об’єднана опозиція. Нагадаємо, що Володимир Кедь зареєстрований як самовисуванець.

Даний факт має ознаки порушення ч. 2 ст. 70 («Передвиборна агітація закінчується о 24 годині останньої п\’ятниці перед днем голосування») та ч.7 ст. 69 («Друковані матеріали передвиборної агітації повинні містити відомості про замовника цих матеріалів, установу, що здійснила друк, або вказівку, що друк здійснено з використанням обладнання, що належить партії, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск») Закону «Про вибори народних депутатів України».

Про це повідомляє прес-служба Чернівецького представництва Громадянської Мережі ОПОРА (світлина надана ОПОРОЮ)

peredplata