У Хотині міліція опечатала штаб кандидата в депутати

У Хотині міліція опечатала штаб кандидата в депутатиУ ніч на 27 жовтня у Хотині міліція опечатала приміщення штабу кандидата у народні депутати на окрузі №204 Руслана Панчишина (на фото). ь.

– Приміщення опечатали ще увечері у п’ятницю, – розповів О.Крикливець. – При цьому міліція заявила, що нібито порушено кримінальну справу, бо у штабі нібито знаходяться якість незаконні листівки. Однак постанову про порушення справи нам не показали. Не бачив я поставнови і досі, хоча їздив у Чернівці в обласну прокуратуру і намагався зустрітися там з працівниками прокуратури. Після цього міліціонери затримали нашого активіста і незаконно обшукали його в райвідділі. А вночі на 28 жовтня вибили двері ще в одного працівника штабу і теж незаконно провели обшук у помешканні.

О.Крикливець заявляє про незаконність усіх дій правоохоронців, адже вони лише говорять про порушену кримінальну справу, але жодного документу не показали.

Джерело та світлина Молодий буковинець

Як нам стало відомо з наших джерел, міліція так зацікавилась штабом Панчишина, бо справа стосується листівок проти кандидата в народні депутати по 204-ому округу від партії регіонів Артема Семенюка.

peredplata