Коли заговорили гармати – дипломати мовчать

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає:
-Ось, що значить розмова з позиції сили. Як на мене, опальний у Кремлі прем’єр Вірменії Нікол Пашинян пізно зрозумів, що потрапив у хитру й небезпечну пастку, яку йому влаштували разом Росія і Туреччина. Я уявляю, як це непросто і навіть лячно усвідомити, що ти, твій народ і країна, яку ти очолюєш опиняється у колі недругів, зрадників та байдужих до долі твоєї країни.
І ось сьогодні Нікол Пашинян, нарешті проявив реальну мудрість державного мужа! Запрацював холодний розум і гаряче серце Ніколи Пашиняна й любов до Вірменії та її народу. Союзників нема у Вірменії. Треба все вирішувати самим.
Стало відомо, що Нікол Пашинян через декількох посередників намагається вийти на прямий контакт з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим. Пашинян дає зрозуміти, що державна влада Вірменії готова до прямого діалогу з президентом Азербйджану Ільхамoм Алієвим (без участі Росії і Туреччини).
Але! Як відомо, президент Азербайджану раніше неодноразово говорив, що діалог щодо мирного врегулювання карабахського конфлікту можливий виключно на умовах визнання Нагірного Карабаху територією Азербайджану, виведення звідти підрозділів Збройних сил Вірменії.
P.S. Чутки з розвідувального співтоварисва! Сильні світу цього вирішили і оголосили дедлайн Азербайджану до 7 грудня. Все, що він до цього часу зможе взяти під контроль у Нагірному Карабасі буде належати Азербайджану. Те, що не встигне відвоювати – залишиться Вірменії. На цьому крапка.
Зображення може містити: 1 особа, костюм та борода
 
 
 
 
 

peredplata