Микола Федорук подякував чернівчанам за підтримку

Микола Федорук подякував чернівчанам за підтримкуЗвернення Миколи Федорука до чернівчан

Шановні Чернівчани !

Щиро вдячний нашій громаді за підтримку та мужній демократичний вибір. Разом ми продемонстрували, що маємо достатньо волі, щоб відстояти гідність, самоврядні традиції, захисти право самим визначати долю нашого міста. Це наша спільна перемога.

Пишаюся, що міцний імунітет нашої громади захищає душу Чернівців, робить нас згуртованими і сильними у боротьбі за правду, демократію і свободу. Тому чернівчан нікому не вдасться залякати, зламати, здурити чи купити, бо ми любимо наше місто понад усе, маємо власний гонор і честь.

Ми – демократична, європейська громада, яка шанує право кожного мати свою думку і позицію. І це право ми завжди будемо відстоювати. Тому вдячний кожному чернівчанину, хто не залишився байдужим, прийшов і проголосував за свій вибір.

Не мав жодного сумніву, що політичний вибір нашої громади буде гідним, мудрим та відповідатиме високому статусу Чернівців у спільноті європейських міст.

Ми витримали іспит на європейськість і вийшли ще більш сильними і згуртованими.

Високо ціную вашу довіру і запевняю, що голос Чернівців і чернівчан почують у парламенті. Інтереси нашого міста будуть професійно представлені і надійно захищені, засади місцевого самоврядування відновлені.

Служив , служу і служитиму Чернівцям.

З повагою,
щиро Ваш Микола Федорук

peredplata