В Чернівцях засудили злодіїв з Харківщини

Цими днями «гастролерки» із Харківщини, які скоювали крадіжки грошових коштів та ювелірних виробів, вислухали вирок Шевченківського районного суду міста Чернівці.

У травні 2011 року до пенсіонерки, яка перебувала біля під’їзду одного з будинків міста Чернівці підійшли дві незнайомі жінки. Під час розмови із бабусею попросили дозволу переповити немовля у її квартирі. Коли жіночки залишили помешкання, господиня виявила відсутність у серванті 900 гривень.

Провівши низку пошукових заходів та маючи прикмети крадійок, працівники міліції оперативно затримали двох мешканок Харківської області, 39 та 40-річного віку. Жінки намагалися виїхати із міста з автовокзалу.

Оперативники встановили також, що за два тижні до цього із квартири іншої 88-річної чернівчанки ці ж крадійки поцупили 1200 гривень.

Проголошеним судовим вердиктом одна з крадійок, яка вже раніше двічі притягалася до відповідальності за крадіжки, отримала два роки позбавлення волі, а молодша, на «руках» якої малолітня дитина, на півтора роки засуджена умовно.

Крім цього, на них чекають інші розслідування кримінальних справ та судові засідання, оскільки при затриманні міліціонери вилучили 32 тисячі гривень, 750 доларів США та коштовності, які вони викрали у громадян в інших областях України.

Про це повідомляє ектор зв’язків із громадськістю УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata