Новоселицький суд теж певний, що на відео говорять про горіхи, а не про голоси виборців

Новоселицький суд теж певний, що на відео говорять про горіхи, а не про голоси виборцівНовоселицький суд теж певний, що на відео говорять про горіхи, а не про голоси виборців15 листопада Новоселицьким районним судом у відкритому судовому засіданні була розглянута моя скарга від 28.10.2012 щодо прямого підкупу виборців в Новоселицькому районі, де Новоселицька районна прокуратура встановила що на відеозапису від 27.10.12. не здійснювався підкуп виборців, а масово скуповувались горіхи. В судовому засіданні прокурор району не надав жодного факту скуповування горіхів, орентуючись в своїй постанові тільки на покази агітатора якій був заснятий на відео.

З його слів в судовому засіданні , на відео немає розмови про вибори , і він підкупу виборців на відео не побачив. На відео він бачить тільки продаж горіхів. Почувши такі відповіді, я заявив в судовому засіданні про те, що можу по призвіщам назвати фігурантів підкупу по всьому Новоселицькому району. На це прокурор наголосив, що я особисто прикриваю злочин адже не надав цієї інформації раніше. А те що я був присутній під час підкупу в с Динівці є фактичне прикриття злочину, за якій потрібно відповідати. Суддя прийняв зауваження прокурора та наголосив, що відео яке було мною надано може зберігатись в моєму домашньому відео адже дозволу чи постанови суду на відео фіксацію я не отримував.

Тому враховуючи те, що перевірка відповідно до інформації поданої в заяві та поясненні була проведена з дотриманням порядку встановленого ст 97.99 КПК України, то в задоволенні моєї скарги слід відмовити.

З всього вищезазначеного я зробив висновок що прокуратура ,суд, мають прямі вказівки прикрити цю справу, а мене особисто притягнути до відповідальності. Хочу висловити повну недовіру правоохоронним органам Чернівецької області, Новоселицькому районному суду, та наголосити цій банді що прийде час відповідати за злочини проти людей та їх виборчого права.

Олег ІСТРАТІЙ, помічник народного депутата України Сергія Соболєва

Джерело БукІнфо

peredplata