Горук Папієву підніс гарбуза

Горук Папієву підніс гарбуза  На останній сесії Чернівецької обласної ради Михайло Папієв одержав гарбуза. Такий символічний «подарунок» піднесли йому свободівці за все, що він наробив на Буковині.

У такий спосіб патріотична Буковина «відмовила» партії регіонів і визнала нелегітимною владу цієї політичної сили на теренах нашого краю. А Папієв тут хотів прибрати до рук і партію регіонів, і владу. Отримав натомість гарбуза.

Бо регіонали на Буковині мають підтримку тільки 20 відсотків виборців. Патріотичні опозиційні партії, зокрема, ВО «Батьківщина», ВО «Свобода» і УДАР підтримали майже 77 відсотків буковинців і бессарабців. Тільки у Сокирянському та Герцаївському районах спрацював адмінресурс, завдяки чому регіоналам вдалося набрати більше за ВО «Батьківщина» голосів. В інших районах вони одержали 3-4 місця після УДАРу і ВО «Свобода».
Гарбузи для регіоналів вродили на Буковині щедро. І тому в сесійній залі Назар Горук від імені буковинської громади вручив один із гарбузів цій владі, як символ того, що наш край, де варто жити, не хоче жити з такою владою, такою партією регіонів і такими її представниками, як Папієв, Гайничеру та інші.

Образилися регіонали. І свою лють зганяють на молодих міліціонерах, котрі несуть службу при вході до влади. Мовляв, чому дозволили гарбузи до ОДА носити?! А згодом, після жорстких опитувань рядових міліціонерів, звільнився генерал-майор міліції Микола Харабара. Ніби міліція винна у тому, що Буковина не любить партію ре-гіонів?.. Поводити себе треба як люди, то й до них будуть по-людськи ставитися.
— Обласна влада шукає крайніх, аби на комусь зосередити свій гнів, — говорить голова фракції ВО «Свобода» в обласній раді Назар Горук. – Через невгамовну злість голови облдержадміністрації за наслідком цих розбірок може невинно постраждати хтось із молодих хлопців строкової служби. А це неприпустимо.

Тому ВО «Свобода» всіма силами і засобами захищатиме людей, правду і справедливість. Партія регіонів і її влада в особі Папієва, Гайничеру та інших заробила гарбуза від громади. То нехай і йде геть. Люди її не хочуть…

Петро КОБЕВКО
P.S. Голова обласної ради Михайло Гайничеру порадив свободівцям «короткі штанці залишити у гардеробі, а одягнути респектабельні депутатські костюми і перейматися справами». На це він одержує відповідь Назара Горука:
– А партії регіонів пора вже зняти свої супердорогі респектабельні костюми і краватки. Одягнути роби, засукати рукави і братися до роботи. Бо ось до чого вони докерувалися у своїх костюмах. Людям на зиму їсти не буде що, одягнутися не буде у що і зарплат немає. Кому така партія потрібна, яка для людей – нічого, а для себе – все?..

peredplata