В Україні вже готуються до кінця світу.На Буковині готують до Апокаліпсу за гроші

В Україні вже готуються до кінця світу.На Буковині готують до Апокаліпсу за гроші У Сімферополі організовані безкоштовні курси з підготовки до кінця світу, який, як вважають деякі, може наступити 21 грудня.

Листівки із запрошенням на ці лекції роздають у центрі міста, повідомляє \”Сегодня\”.

За словами організатора курсів Олександра, на заняття приходять від 10 до 15 осіб. \”Я хочу пояснити людям, що треба прийняти це спокійно і не панікувати\”, – зазначив він.

За його словами, городянам напередодні 21 грудня слід, зокрема, запастися водою, свічками і сірниками, тому що \”електрики не буде\”.

Чоловік стверджує, що цю дату можна буде пережити. Втім, Олександр також радить напередодні 21 грудня заздалегідь перепросити і віддати борги.

Тим часом, пише видання, в одне з банківських відділень міста нещодавно прийшов якийсь громадянин \”зі злегка божевільним поглядом\” і висловив бажання розплатитися за кредитом до того, як світові прийде кінець. \”Подивіться, скільки там залишилося боргу, я хочу все віддати, тому що скоро ми всі загинемо\”, – сказав він.

Нагадаємо, днями в Росії четверо мешканців Кузбасу у віці від 18 до 25 років пограбували вантажівку з продуктами. Як розповіли співробітники правоохоронних органів, зловмисники пояснили свій вчинок наближенням Апокаліпсису і необхідністю запастися в зв\’язку з цим продуктами.

А минулого місяця мешканець Кемеровській області Росії пояснив свою відмову платити штраф за порушення правил дорожнього руху наближенням кінця світу.

На Буковині з\”явилися різні пройдисвіти, які пропонують людям підготувати їх до кінця світу. Їхні послуги коштують від 10 до 1000 доларів США.

peredplata