Буковинські депутати Федорук, Фищук і Ванзуряк відмовилися від депутатських квартир у Києві? А Федоряк і Семенюк?

Буковинські депутати  Федорук, Фищук і Ванзуряк відмовилися від депутатських квартир у Києві? А Федоряк і Семенюк?\”Офіційно повідомляю, що депутатами від \”Батьківщини\” прийнято рішення не звертатись за бюджетними квартирами\”, – написав у своєму Facebook новообраний депутат-мажоритарник від опозиції по одному з київських округів Леонід Ємець.

Прес-секретар ВО \”Свобода\” Юрій Сиротюк повідомив \”Українській правді\”, що новообрані нардепи від їхньої партії також відмовилися від квартири в Києві. \”Ми в партії прийняли рішення, що ніхто з наших депутатів не буде писати заяви на отримання квартири\”, – зазначив він. За його словами, іногородні депутати від \”Свободи\” писали заяви на проживання у готелі.

Жоден з новообраних депутатів від партії \”УДАР\” не звертався із заявою про отримання державної квартири і не звертатиметься. Про це заявив лідер партії Віталій Кличко журналістам у Київраді. До Верховної Ради \”УДАР\” подав інформацію про іногородніх депутатів, яким може знадобитися проживання у готелі на час роботи в парламенті.

Нагадаємо, що у середу голова регламентного комітету Володимир Макеєнко під час підготовчої групи, констатував: \”Такої великої кількості заявок не було ще ніколи… Зараз у мене близько 180 заяв. Наш готель може забезпечити місце для 80\”.

Джерело Букньюз

peredplata