На Путильщині переслідують опозиціонерів

На Путильщині переслідують опозиціонерівДо обласної організації партії ВО «Батьківщина» звернулася за захистом мешканка с. Лустун Путильського району Ганна Іванівна Мацьопа.

Пані Мацьопа під час нещодавніх парламентських виборів була членом дільничної виборчої комісії від опозиційних сил. До цього вона упродовж трьох років на півставки працювала молодшою медсестрою в місцевому ФАПі. Днями, як повідомляє п. Мацьопа, її примусили написати заяву на звільнення. Зауважень до її роботи упродовж часу роботи не було.

В обласній організації партії ВО «Батьківщина» заявляють, що влада перейшла від політичних ув’язнень лідерів опозиції до переслідування рядових прихильників опозиції. Нагадуємо, що в Україні понад чверть виборців, які взяли участь у голосуванні, віддали перевагу саме Об’єднаній опозиції «ВО Батьківщина», а в області частка прихильників опозиції ще більша – понад 38%.

Опозиціонери висловлюють своє глибоке обурення такими діями керівництва медичної галузі району. Адже факт звільнення з роботи члена ДВК, який представляв не провладні сили, є нічим іншим, аніж політичним переслідуванням. Наголошують, що політичні переслідування у будь-якій формі є злочином. Вимагаємо поновлення члена ДВК Ганни Мацьопи на роботі і оплати вимушених прогулів. У протилежному випадку обіцяють надати справі розголосу на всіх рівнях – аж до європейського.

peredplata