Вибори у Чернівцях – крах опозиції

Вибори у Чернівцях  – крах опозиціїПовною несподіванкою стали результати довиборів до Чернівецької обласної ради. Об’єднана опозиція отримала нищівну поразку на двох округах, яку донедавна вважали лідером електоральних настроїв.

Зокрема, у Чернівцях на окрузі № 50 перемогу здобув Андрій Білогорка, який йшов на вибори від партії «Рідне місто». Він одержав майже 32% голосів виборців. На другому місці з результатом 26% ректор БДМУ Тарас Бойчук. Тільки на третьому місці висуванка «Фронту Змін» Марія Філіпчук, яка набрала тільки 24% голосів виборців.

Таким чином Михайлішин, котрого прив’язують до партії «Рідне місто» наніс удар Папієву, що є досі головою партії регіонів у Чернівецькій області. Це помста за вибори до ВР? Чи активна підготовка до виборів мера Чернівців? На них «Рідне місто» буде йти проти партії регіонів.

Виграш представника партії регіонів, головного лікаря Кіцманської райлікарні Василя Залявського став холодним душем на голови керівництва ВО «Батьківщина» та Об’єднаної опозиції. Вони не змогли там організувати ні добру агітаційну роботу, ані спостереження на дільницях у день голосування та підрахунку голосів. Там творилося щось неймовірне.
І результат відповідний – Юрій Скорейко від ВО «Батьківщина» тільки другий.
Вл. інф.

peredplata