\”На Буковині довибори пройшли вільно, прозоро і демократично\”: Михайло Папієв

"На Буковині довибори пройшли вільно, прозоро і демократично": Михайло ПапієвГолова обласної державної адміністрації Михайло Папієв переконаний, що довибори до обласної ради в одномандатних округах №21 на Кіцманщині та №50 у Шевченківському районі Чернівців пройшли вільно, прозоро і демократично.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

– Крайова влада, згідно з повноваженнями, передбаченими законодавством, створила належні умови для волевиявлення громадян. Вибори у цих округах відбулись чесно і демократично, – підкреслив керівник крайової виконавчої влади. – За попередніми даними, на Кіцманщині переконливу перемогу здобув кандидат від Партії регіонів Василь Залявський – головний лікар центральної районної лікарні, у Шевченківському районі м. Чернівці несподівано для багатьох переміг Андрій Білогорка – представник громадянського суспільства. Кандидати від об’єднаної опозиції в обох округах зазнали нищівної поразки: у Кіцманському районі за опозиційного кандидата, за попередніми даними, віддало свої голоси удвічі менше виборців, аніж за кандидата від Партії регіонів, на Чернівецькому окрузі кандидат від об’єднаної опозиції отримала лише третій результат.

Михайло Папієв висловив сподівання, що новообрані депутати обласної ради не зрадять очікувань своїх виборців, вирішуватимуть нагальні питання та проблеми громад, які делегували їх у крайовий парламент, будуть плідно та ефективно працювати на благо краян і Буковини. «Бути обраним у мажоритарному окрузі – це дуже відповідально. Впевнений, новообрані депутати обласної ради добре це усвідомлюють, а тому будуть активними у своїй депутатській діяльності і прислужаться громаді краю добрими справами», – підсумував голова обласної державної адміністрації.

Така думка губернатора. Хоча під час передвиборчої агітації саме за кандидатуру від партії регіонів, яку в області представляє губернатор Папієв, агітували з державних закладах та комунальних установах.

Світлина – з сайту ОДА.

peredplata