У губернатора викрали авто

У губернатора  викрали автоЗранку викрали авто \”Тойота Ленд-Крузер-200\” чорного кольору у губернатора області. Машина зареєстрована на підприємстві \”Кряж\”.

Авто викрали на вулиці Зодчих в мікрорайоні Поділля у Вінниці. Про крадіжку авто очільника області сповістили всі патрульні служби області. Втім, досі авто не знайшли. Міліція нічого не говорить стосовно викрадення машини.

\”Ніяких коментарів дати не можемо\”, — повідомили у прес-службі Вінницької облдержадміністрації.

На офіційні зустрічі Іван Мовчан, губернатор Вінничини, їздить на білому \”Лексусі\”. На джипі їздив лише у відрядження по області.

За статистикою управління ДАІ України, \”Тойота Ленд-Крузер\” є однією з найпопулярніших авто серед злодіїв. Її ціна сягає 760 тис. грн. Зазвичай їх викрадають на замовлення і переважно не знаходять.

\”У викраденні задіяні професіонали. Вони довго вистежують свою жертву. Тому знайти дуже важко, — розповів колишній начальник сектору розшуку головного управління ДАІ 38-річний Роман Вахула. – На другому місці \”Хонда\”, \”Шевроле\”, \”БМВ\”, \”Міцубісі\”.

Іван Мовчан із родиною четвертий рік живуть у Вінниці в мікрорайоні Корея. Має триповерховий будинок. Дружина, син, донька та зять мають власні авто.

Тетяна ДОРОШ

Джерело[]\”>Gazeta.ua

peredplata