Затримано буковинця, який продавав наркозілля

Затримано буковинця, який продавав наркозілляДнями співробітники відділу боротьби із незаконним обігом наркотиків УМВС області за торгівлю марихуаною затримали жителя Хотинського району.

Оперативники задокументували злочинну діяльність 26-річного хотинчанина, який займався незаконним виготовленням та збутом на території області наркотиків. При черговому продажу наркотичного зілля «горе-бізнесмен» був затриманий.
Під час проведення особистого огляду та санкціонованого обшуку за місцем проживання молодика міліціонери вилучили 200 грам марихуани та 1050 гривень, які задіювались для оперативних закупок.
Наразі стосовно затриманого відкрите кримінальне провадження за ознаками правопорушення передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна – повідомляє СЗГ УМВС України
в Чернівецькій області.

peredplata