\”Свобода\” вимагає санкцій за розбиту губу і окуляри Сех депутатом з Буковини

"Свобода" вимагає санкцій за розбиту губу і окуляри Сех депутатом з БуковиниФракція \”Свободи\” вимагає від регламентного комітету санкції до Партії регіонів через побиття депутата Ірини Сех та образливі висловлювання на адресу націоналістів.

Про це заявив на брифінгу лідер фракції Олег Тягнибок.

Він нагадав, що впродовж дня Партія регіонів припустилась низки законодавчих та етичних порушень. Зокрема, звинувативши їх у вранішній бійці, неперсональному голосуванні та спробі завадити контролерам фіксувати неперсональне голосування.

\”Але сталося ще більш кричуще порушення, коли депутат-регіонал із Чернівців побив жінку- депутата\”, – поскаржився Тягнибок.

\”Ти можеш з нею дебатувати на ідеологічні теми, але бити жінку, коли з обличчя пішла кров і розтрощені окуляри – це є неприпустимо. Регламентний комітет повинен дати оцінку цьому депутату, і не тільки комітет, і виборці Партії регіонів\”, – заявив лідер \”Свободи\”.

\”А крім того ми вимагаємо від голови Верховної Ради, щоб комітет розглянув питання щодо образливих вигуків на мою адресу і об\’єднання \”Свобода\”. Неприпустимо, щоб українських патріотів і націоналістів представники влади дозволяють обзивати такими нікчемними висловами\”, – заявив Тягнибок.

Як відомо, Єфремов обізвав свободівців \”неофашистами\”.

ДжерелоУкраїнська правда

Депутат від ВО \”Свобода\” Ірина Сех написала у соціальній мережі facebook, що на неї напав \”покидьок-регіонал\”. Також виставила фото розбитих окулярів і написала, що їй розбили губу.

\”На мене напав покидьок-регіонал Семенюк Артем Олексійович. Саме він розбив губу, підписала фото в мережі Сех.\” Через певний час цей пост зник зі сторінки Ірини Сех.

Нагадаємо, в Інтернеті з\’явлась інформація про те, що нардеп-регіонал Артем Семенюк побився зі своєю колегою зі \”Свободи\” Іриною Сех.

Джерело

peredplata