Рекордна кількість вболівальників на Чемпіонаті області з панкратіону

Рекордна кількість вболівальників на Чемпіонаті області з панкратіонуМинулими вихідними ( 15-17.03.2013р.) в Чернівцях проходив Чемпіонат області з панкратіону за адресою вул. Головна 69 (легкоатлетичний манеж). Біля двохсот учасників, представників ФСТ «Україна», ФСТ «Динамо», ОДЮСШ, боролися в особистому та загальнокомандному заліку. Змагання проходили за підтримки генерального спонсора фірми «РОМА» та сприянню обласного ФСТ «Україна». Першого дня змагання проходили серед дітей в розділі «граплінг» та «агон», а другого дня серед старших юнаків та дорослих в розділі ММА. Також, на відкритті змагань привітали Беженар Анну з отриманням звання МСУМК.

Про яскравість цього виду спорту говорить те, що зал був переповнений вболівальниками які весь час підтримували спортсменів.

Особливою технікою панкратіону відзначились: Факас Владислав, Дмитро Русу, Черкалюк Юрій, Доскальчук Олександр, Танасійчук Максим, Бурденюк Андрій, Чижевський Юрій, Рукін Віталій, Пилипенко Іван, Кадулін Іван, Деордійчук Володимир, Кордяк Степан. В загальнокомандному заліку кубок за ІІІ місце виборола команда клубу «Сфінкс», за ІІ місце «Голден Панкратіон» і Чемпіонами стала команда клубу «Централ».

Для дітей ці змагання стали генеральною репетицією перед Чемпіонатом України, який відбудеться 4-6.04.2013р. в м. Севастополь, а для дорослих відбір на Кубок України, який відбудеться у квітні в м. Кіровоград.

Гордістю цих змагань були наші лідери (Беженар Анна., Доскальчука Олександр, Чижевського Юрій. та Скидана Роман), які вирушили на навчально-тренувальний збір у м. Суми для підготовки до Чемпіонату Європи , що буде проходити в Угорщині. Бажаємо їм успішного виступу.

peredplata