Чернівецькі дільничні затримали молодика, який займався крадіжками

Наразі на території Чернівецької області тривають профілактичні заходи під умовною назвою «Візит». Дільничні інспектори міліції продовжують здійснювати подвірний та поквартирний обхід жителів населених пунктів, закріплених за їхніми адміністративними дільницями, а також перевірку осіб, які перебувають на обліках в правоохоронних органах.

Під час проведення таких заходів міліціонери вилучили 19 патронів різного калібру в 20-річного чернівчанина, який був раніше судимий за скоєння майнових злочинів. Вилучене направлено на експертизу.

Дану подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань, за правовою кваліфікацією ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Дільничним інспекторам міліції вдалося також встановити, що молодик причетний до скоєння інших злочинів.

Зокрема, із кафе на «Калинівському ринку» хлопець викрав мобільний телефон та гаманець. Крім цього, юнак зізнався, що тричі проникав у житловий будинок жителя Садгірського району, звідки викрав майно на загальну суму 2400 гривень.

Наразі зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання, а слідчі відкрили нові кримінальні провадження вже за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata