Опозиція створить революційні комітети. На Буковині теж?

Опозиція створить революційні комітети. На Буковині теж?Комітети будуть координувати підготовку до всеукраїнської акції протесту \”Вставай, Україно!\”
В рамках акції \”Вставай, Україно!\” опозиція організує у Львівській області революційні комітети, які будуть координувати підготовку до всеукраїнської акції протесту.

Про це у Львові заявив депутат від фракції \”Свобода\” Стапан Кубів.

\”На базі Львівської обласної ради будуть створені революційні комітети, які будуть координувати підготовку до всеукраїнської акції протесту \”Вставай, Україно!\”, яка запланована на 18 травня в Києві\”, – сказав він.

Щоправда, коли саме ці комітети будуть створені, він не уточнив. Однак зазначив, що очолювати їх буде голова Львівської облради Петро Колодій. В цей же час депутат від ВО \”Свобода\” Ірина Сех заявила, що її однопартійці-депутати будуть створювати революційні комітети по всій Україні.

\”Я немало поїздила по східним регіонам України, і можу сказати, що нас там чекають. Депутати нашої фракції і, наскільки я знаю, депутати від інших опозиційних сил також будуть координувати створення ревкомів по всій Україні\”, – зазначила Сех.

При цьому вона додала, що програма максимум акції протесту – дострокові вибори президента і парламенту, а мінімум – мобілізація людей.

Про це повідомляє ТСН.

Нагадаємо, 30 березня 2013 року акція докотиться й Чернівецької області. Чи вже створюється революційний комітет на Буковині, дізнаємось дуже скоро.

Світлина ТСН

peredplata