Олег Тягнибок: \”В Чернівцях ми відчуваємо атмосферу повстання\”

Олег Тягнибок: "В Чернівцях ми відчуваємо атмосферу повстання"На мітингу 30 березня лідер ВО \”Свобода\” Олег Тягнибок сказав, що саме в Чернівцях є атмосфера повстання, атмосфера незгоди \”проти цієї банди, яка випадково очолює українську державу\”.

– Ми дійсно, ідеологічно різні три політичні сили, кожен з нас сповідує різний світогляд, в кожного з нас є своя програма, в кожного з нас є навіть своє бачення завтрашнього дня, – сказав Олег Тягнибок. – Але сівши, подивившись одне одному у вічі переконались, що зараз найважливіше є для України – це зберегти Українську державу, яку нищать оці представники так званого донєцкого кримінально-олігархічного клану.

Олег Тягнибок наголосив, що в Україні проводиться совєтизація – все те, що нищило і вбивало мільйони українців. Так нищиться держава.

– Ми приїхали сюди для того, щоб спитатися у вас – тих, хто за нас голосував, – чи правильно ми, опозиційні сили робили, блокуючи раду добиваючись персонального голосування? – питав у мітингувальників Тягнибок. – Ми ніколи не будемо робити у верховній раді те, чого ви не хочете.

– Зараз навіть справа не в куску хліба, зараз навіть справа не в дешевій ковбасі, справа в тому, що ми, українці, втрачаємо на очах ДЕРЖАВУ!, – наголосив Тягнибок. – І ми боремося за найважливіші народовладні права – право обирати і бути обраним, право дебатів, право опозиції, право на людське життя… Нас позбавляють цього права. А тому ми маємо повстати, маємо єднатися і ми маємо перемагати того ворога, який прийшов, знищує, грабує.

peredplata