Фірташ, іди у пекло!

Газзават

Редакція газети «Час» вже неодноразово писала про те, що газопостачальні, розподільчі та інші структури в Україні займаються антидержавною діяльністю. Навіть у суді наша редакція змалювала схеми, за якими гроші від оплати за газ спрямовуються на посилення Росії – країни агресора.

А та, у свою чергу, фінансує сепаратистів на Донбасі та постачає їм зброю, з якої вбивають українських людей.

Вся газова імперія знаходиться в руках олігарха Фірташа. А він втік до Австрії. Бо його чекає у  США.

Аби не потрапити туди, Фірташ виконує усі забаганки Росії. А Путін з РФ хоче загарбати Україну. Виходить, що Фірташ йому допомагає. Тоді на місцях у газових конторах сидять і чекають свого часу «адепти Москви», потенційні сепаратисти, які будуть готові будь-якої хвилини вдарити у спину Україні, коли накаже Путін.

Нині цей удар робиться уже. І він – у ціні на газ. Пам’ятаєте, два місяці тому ми писали, що газ буде коштувати 38 тисяч гривень за 1000 куб.м. Вибачте, ми помилились майже удвічі. Газові магнати з «Чернівцігаз Збуту» напередодні нового року встановили нову ціну – 65 673, 8912 грн за 1000 куб.м.

Увесь малий та середній бізнес в Україні сьогодні вмре. Якщо, звичайно, не встигне переорієнтуватися на альтернативні енергоносії чи перейти на тверде паливо. Про електроенергію також треба забути. Бо в обленерго сидять подібні до Фірташа люди. Вони також ненавидять Україну і націю. Ціни піднімають так само, як це роблять газовики. Не забуваймо ніколи, що Чернівецьке обленерго належить депутату Російської держдуми, українофобу і нашому ворогу Бабакову!

Тому готуймося до двох-трьох фронтів.

Перший, зовнішній – це збройний напад Путіна на Україну.

Другий і третій – внутрішні фронти. Один з них сидить у керівних кабінетах на Банковій (Єрмак, Демченко…) і звідти розвалює Державу.

Інший всівсяя в облгазах та обленерго. Там нагнітають високі ціни за газ та електрику, за якими буде високий ріст цін на продукти і товари першої необхідності. І можливий колапс економіки. Саме за цих умов зупиняться підприємства. Особливу небезпеку становить зупинка виробників продуктів – хлібопекарень, молокозаводів, м’ясокомбінатів і т. д. За таких умов наступає дефіцит продуктів і… голод.

Люди почнуть виходити на вулиці з протестами. Потім «адепти Москви» організують криваві бунти, погроми, хаос.

А кроти з Банкової закличуть Путіна ввести війська і навести порядок.

І це стане останнім днем життя Незалежної України.

Ситуація в Казахстані, на жаль, тому є наочним прикладом.

Аби цього не сталося, ми повинні протиставити ворогам єдність, терпіння, мудрість, силу і стійкість. А всіх фірташів, путіних, бабакових і їхніх прислужників послати в пекло. Там їхнє місце.

Петро Кобевко

peredplata