Чернівецький Майдан сердиться

Чернівецький Майдан сердитьсяВитяг з протоколу № 9 засідання Президії ради Чернівецького обласного об’єднання «Майдан» від 8 травня 2014р.
Порядок денний:
ІІ. Про результати конкурсу на заміщення вакантної посади начальника управління освіти Чернівецької міської ради.

Рішення:
1. Президія ради Чернівецького обласного об’єднання «Майдан» категорично заперечує можливе призначення Олійника Г.С. на посаду начальника управління освіти за результатами конкурсного відбору від 7.05.2014р. без здійснення громадської люстрації на черговому засіданні ради ЧОО «Майдан» та безумовного врахування думки громади при призначенні на цю суспільнозначиму посаду. (Дату засідання ради ЧОО «Майдан» буде узгоджено додатково).
2. Президія ради ЧОО «Майдан» висловлює недовіру конкурсній комісії Чернівецької міської ради з призначення начальника управління освіти на підставі того, що неодноразово змінювалась дата проведення конкурсу, а також змінювали голову конкурсної комісії.
3. У випадку непризначення на посаду начальника управління освіти за результатами конкурсного відбору від 07.05.2014 р., Президія ради ЧОО «Майдан» пропонує оголосити конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління освіти Чернівецької міської ради після обрання Чернівецького міського голови та широкого громадського обговорення серед освітян міста компетентності та морально-патріотичних якостей якими має володіти претендент відповідно до професійно-кваліфікаційних характеристик даної посади.
4. У разі ігнорування думки громадськості, яка представлена у ЧОО «Майдан», залишаємо за собою право використати засоби громадського впливу стосовно усіх, хто причетний до кадрових призначень.
5. Дане рішення довести до відома секретаря міської ради п. Кушнірика Я.Д. та опублікувати його у засобах масової інформації для громадського обговорення.
З оригіналом вірно
Секретар виконкому ЧОО «Майдан» 8.05.2014р.

peredplata